Herbarium

Bazylia liść 100g przyprawy bez chemii Herbarium

Nowy

2,49 zł

brutto

Brak punktów za ten produkt.

Wydaj jeszcze 150,00 zł aby otrzymać darmową dostawę :)
Szybkie płatności online

Szybkie płatności online

Za zakupy w naszej Zielarni zapłacisz wygodnym i szybkim przelewem online bądź kartą płatniczą. Bez dodatkowych prowizjii.

Bezproblemowe zwroty aż do 30 dni!

Bezproblemowe zwroty do 30dni

Nasza Zielarnia oferuje aż 30 dni na zwrot od momentu otrzymania przesyłki i to bez podawania przyczyny!

Bazylia - Ocimum Basilicum znany też jako ziele św. Józefa

Zioło to pochodzi z Indii. Bardzo dużą rolę odgrywa w kuchni Włoskiej i Azjatyckiej. Bazylią przyprawiamy sosy do spaghetti, ryby, potrawy duszone, potrawy z grzybów, zupy, sałatki, kurczaki, potrawy z jaj i ryżu. Można ją łączyć z innymi ziołami.

Właściwości lecznicze bazylii - wzmacnia układ pokarmowy, pobudza apetyt, przyspiesza procesy trawienne, zapobiega wzdęciom.

Skład: bazylia 100%

Kraj pochodzenia: Egipt

Masa netto: 100g

Produkt pakowany w papierowy doypack z certyfikatem spożywczym.

Oceń i opisz produkt

OREGANO 20g przyprawy bez chemii

* Pola wymagane

Skorzystaj z darmowej dostawy i kupuj w sklepie internetowym nie płacąc za wysyłkę!  Wystarczy że uzbierasz w swoim koszyku produkty o wartości przekraczającej 150zł! a my Twoje zamówienie wyślemy zupełnie za darmo :) Nie przegap takiej okazji, w naszej ofercie znajdziesz wiele ciekawych produktów medycznych. 

SPOSÓB DOSTAWYSPOSÓB PŁATNOŚCIKOSZT DOSTAWYZAKUPY od 150 zł
Paczkomat InPostkarta płatnicza, ePrzelew

11,99 zł

GRATIS

Kurier Inpostkarta, ePrzelew, przy odbiorze

14,99 zł + 3zł pobranie

GRATIS

Kurier DPDkarta, ePrzelew, przy odbiorze

17,00 zł + 3zł pobranie

GRATIS

Wykorzystujemy ciasteczka (tzw. Cookies) w celu świadczenia usług, dostosowania serwisu oraz w celach statystycznych i reklamowych. Możesz wyłączyć tą funkcje w ustawieniach przeglądarki. Korzystanie z naszego serwisu bez zmiany ustawień oznacza, że cookies będą zapisane w pamięci urządzenia. Czytaj więcej >