5902741003522

Dary Natury

Podlaska przyprawa DO PEKLOWANIA MIĘSA 40g przyprawy bez chemii

Nowy

2,99 zł

brutto

Brak punktów za ten produkt.

Wydaj jeszcze 150,00 zł aby otrzymać darmową dostawę :)
Szybkie płatności online

Szybkie płatności online

Za zakupy w naszej Zielarni zapłacisz wygodnym i szybkim przelewem online bądź kartą płatniczą. Bez dodatkowych prowizjii.

Bezproblemowe zwroty aż do 30 dni!

Bezproblemowe zwroty do 30dni

Nasza Zielarnia oferuje aż 30 dni na zwrot od momentu otrzymania przesyłki i to bez podawania przyczyny!

Podlaska przyprawa DO PEKLOWANIA MIĘSA - przyprawy bez chemii Sposób przygotowania: zawartość opakowania wsypać do wody i zagotować. Dodajemy sól i ewentualnie odrobinę octu wg upodobań. Maksymalna długość peklowania 4-6 dni. Zalewa musi pokrywać mięso. Przed peklowaniem mięso musi być schłodzone. Skład (w różnych proporcjach): majeranek, pieprz czarny, jałowiec, kolendra, ziele angielskie, hyzop, tymianek, czosnek, liść laurowy, cząber górski. Masa netto: 40g

Oceń i opisz produkt

Podlaska przyprawa DO PEKLOWANIA MIĘSA 40g przyprawy bez chemii

Podlaska przyprawa DO PEKLOWANIA MIĘSA 40g przyprawy bez chemii

* Pola wymagane

Skorzystaj z darmowej dostawy i kupuj w sklepie internetowym nie płacąc za wysyłkę!  Wystarczy że uzbierasz w swoim koszyku produkty o wartości przekraczającej 150zł! a my Twoje zamówienie wyślemy zupełnie za darmo :) Nie przegap takiej okazji, w naszej ofercie znajdziesz wiele ciekawych produktów medycznych. 

SPOSÓB DOSTAWYSPOSÓB PŁATNOŚCIKOSZT DOSTAWYZAKUPY od 150 zł
Paczkomat InPostkarta płatnicza, ePrzelew

11,99 zł

GRATIS

Kurier Inpostkarta, ePrzelew, przy odbiorze

14,99 zł + 3zł pobranie

GRATIS

Kurier DPDkarta, ePrzelew, przy odbiorze

17,00 zł + 3zł pobranie

GRATIS

Wykorzystujemy ciasteczka (tzw. Cookies) w celu świadczenia usług, dostosowania serwisu oraz w celach statystycznych i reklamowych. Możesz wyłączyć tą funkcje w ustawieniach przeglądarki. Korzystanie z naszego serwisu bez zmiany ustawień oznacza, że cookies będą zapisane w pamięci urządzenia. Czytaj więcej >